ARK Krypto Bite -pureskeltava kynänpää (pehmeä)

12,90 

Varastossa

Kuvaus

Kuulostaako kynän korkin tai lyijykynän kumin pureskelu tutulta? Nyt on tähän ratkaisu. Amerikassa valmistettu ARK Krypto Bite pureskeltava kynänpää on turvallinen valinta lapsille ja aikuisille, joilla on tarvetta pureskella. Pureskelu saattaa auttaa rauhoittumisessa ja keskittymisessä. ARK Krypto Bite -pureskeltava kynänpää on hyvä apuväline esim. kotitehtäviä tehdessä.

ARK Krypto Bite -purupää toimii myös hyvänä lisäpainona kynän päässä, joka lisää käden tuntemusta sekä auttaa kynää mukavasti “lepäämään” peukalon ja etusormen välissä.

ARK Krypto Bite -pureskeltavasta kynänpäästä löytyy kolme eri sitkeystasoa, jotka ovat pehmeä, jämäkkä ja extra jämäkkä. Toimitettavan tuotteen väri vaihtelee varastotilanteen mukaan.

Pakkaus sisältää lyijykynän sekä purupään!

VAROITUS! Tämä tuote ei ole lelu. Suositellaan yli 6-vuotiaille lapsille ja siitä ylöspäin. Käyttö vaatii aikuisen valvontaa. Vaikka pureskeltava kynänpää on valmistettu tukevasta ja lääketieteelliseen käyttöön tarkoitetuista materiaaleista, se ei ole hajoamaton. Erittäin voimakas ja agressiivinen pureskelu voi vahingoittaa käyttäjää ja pureskeltavaa kynänpäätä. Tuote tulee tarpeen mukaan korvata uudella, jos siinä alkaa näkyä repeytymisen merkkejä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.