ARK Honey Bear -nallepullosetti

20,90 

Ark Honey Bear -nallepullosetti

Varasto loppu

Kuvaus

Hauska Honey Bear -nallepullo auttaa lasta pillillä juomisen harjoittelussa. Nallen mahaa painamalla aikuinen voi kontrolloidusti auttaa lasta saamaan juomaa suuhun, joka motivoi lasta imemään itse.

Hennommallakin otteella pulloista saa hyvin kiinni ja painettua juomaa pilliin. Yksisuuntaisen venttiilin ansiosta juoma pysyy pillissä. Venttiilin voi myös ottaa pois, jos imeminen sen kanssa on liian raskasta. Venttiilin suuta voi myös hieman laajentaa leikkaamalla venttiilistä palasen pois, jolloin ei tarvitse imeä yhtä voimakkaasti, että saa nesteen nousemaan pilliin. Toisaalta, jos haluaa kehittää imemisvoimaa, niin venttili on hyvä keino siihen. Lip Block levyn ansiosta pilliä ei voi laittaa kovin pitkälle suun sisälle, eikä pilli lyttäänny niin helposti. Kun taidot kehittyvät Lip Block levyn voi vaihtaa lyhyempään, mikä haastaa jälleen enemmän huulia. Kannen ansiosta juoma ei kaadu syliin, mikäli kädet tärisevät.

Voidaan käyttää apuna siirtyessä pullosta tai imetyksestä mukista juomiseen. Siistin ruokailun apuna toimiva pillimuki, joka on lapsen suun kehitykselle terveellisempi vaihtoehto kuin nokkamuki.

Tuotepakkaus sis. kannen, 2 x muovinen kestopilli, keltainen Lip Block -huulilevy ja yksisuuntainen venttiili.

Ei sisällä lyijyä, ftalaatteja, PVC:tä, BPA:ta eikä lateksia.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.